Grand hotel amrath kurhaus

Projecten

Bij KBS+BTS realiseren wij uiteenlopende bouwkundige projecten voor onze opdrachtgevers. Wij zijn o.a. specialist in kostenberekeningen, (BIM)modellering en bouwmanagement.

Nieuwbouwe voor Wooncentrum Almenum

De Bouwvereniging Harlingen

Nieuw bouwen of verduurzamen? Voor deze vraag stond woningcorporatie De Bouwvereniging uit Harlingen. Eén ding stond vast: Wooncentrum Almenum moest een upgrade ondergaan om in de toekomst te blijven voldoen aan de eisen voor seniorenwoningen….

Onderhouden + verduurzamen Davidstraat

Vastgoedonderhoud Wits Noord bv

Wits Noord bv was door woningbouwcorporatie Patrimonium te Groningen uitgenodigd deel te nemen aan de aanbesteding voor het onderhoud en verduurzamen van een complex van 166 woningen aan en rondom de Davidstraat te Groningen. Wij mochten aan de slag met de begroting….

Nieuwbouw appartementen Sminiabosk

Bouwbedrijf Swart

Er komen 18 nieuwbouw appartementen bij het Sminiabosk in Burgum. In opdracht van bouwbedrijf Swart (Eastermar) hebben we kostenramingen verzorgt tijdens het voorlopige ontwerp en definitieve ontwerp….

Verbouw IJsstadion Thialf

Schaatsstadion Thialf

Een project dat alle wereldrecords breekt! Dan hebben we het over het schaatsstadion Thialf in Heerenveen. In 2014 kregen wij – samen met diverse bouwpartners – de opdracht om het oude schaatsstadion om te bouwen tot de snelste laaglandbaan van de wereld. Met succes! De eerste wedstrijden op de nieuwe baan braken vele records. Met meer dan trots kijken…

Diverse scholen NoorderBasis

Scholengemeenschap NoorderBasis

Scholen van de overkoepelende organisatie de NoorderBasis zijn vernieuwd. Voor de nieuwbouw hebben we het bestek verzorgd. Daarnaast mochten we ook aan de slag met de veiligheids- & gezondheidsplannen voor de ontwerpfases….

Nieuwbouw kantoor DUO

John Laing Social Infrastructure

Er komen projecten voorbij waar je het jaren later nog over hebt. Een van die projecten is de nieuwbouw van het kantoor van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst. Een organisch kantorencomplex dat de skyline van Groningen markeert….

Samenwerken?

Mogen we jouw bouwproject binnenkort aan deze pagina toevoegen? We gaan graag voor je aan de slag op het gebied van kostenberekeningen, (BIM)modellering en bouwmanagement. Neem nu contact met ons op.