jubileum-kbs

Grand hotel amrath kurhaus

Projecten

Bij KBS+BTS realiseren wij uiteenlopende bouwkundige projecten voor onze opdrachtgevers. Wij zijn o.a. specialist in kostenberekeningen, (BIM)modellering en bouwmanagement.

Verbouw Scheepvaarthuis

Amrâth Hotel Group

Een monumentaal pand verbouwen. Daar komt heel wat bij kijken. Helemaal als dit pand het iconische Scheepvaarthuis in Amsterdam is! Een throwback naar een uitdagend project….

Verbouw Kurhaus Scheveningen

Amrâth Hotel Group

Onder toeziend oog van onze bouwmanager wordt al ruim 8 jaar gewerkt aan de upgrade van het Kurhaus in Scheveningen. Sinds 2014 behoort het Hotel tot de Amrâth Hotel Group en wordt het volledig gemoderniseerd….

Nieuwbouw appartementencomplexen

woningcorporatie Nijestee

Voor woningcorporatie Nijestee te Groningen hebben we in verschillende fases van het ontwerpproces ramingen gemaakt voor appartementencomplexen de Dame en de Dienstbode aan de Johannes Vermeerstraat in de Groningse buurt Kostverloren….

Onderhoud bij CBO De Reinbôge

CBS De Greiden

Met een meerjarenonderhoudsplan kom je niet voor financiële verrassingen te staan. Daarom stelden wij voor scholengemeenschap De Greiden een MJOP. Tijdens groot onderhoud (tijdens de zomervakantie) ging het dak van CBS De Reinbôge eraf….

Nieuwbouw woningen De Woldberg

Notebomer

De Woldberg in Steenwijk is een uitgestrekt landgoed waar bouwbedrijf Notebomer nieuwbouw gaat realiseren. Er komen royale kavels met luxe woningtypes die naar wens in te delen zijn….

Nieuwbouw Appartementen August & Ally

Architectenbureau Space & Matter

De nieuwbouw van de senioren appartementen August & Ally worden effectief gebouwd dankzij onze BIM modellen. De gebouwen zijn een ontwerp van het Amsterdamse architectenbureau Spaxe&Matter. Tijdens het ontwerp krijgen zij hulp van de toekomstige bewoners. Zij hebben ontwierpen mee aan hun toekomstige woningen….

Nieuwbouw Campus Eemsdelta

Campus Eemsdelta

Aardbevingsbestendig bouwen. In gebieden in noord en oost Groningen is dit een must. Ook voor de nieuwbouw van de Campus Eemsdelta in Appingedam. De campus biedt een thuisbasis aan 1.700 leerlingen, van voortgezet onderwijs tot mbo….

Verbouw Westerkerk

Gemeente Leeuwarden

OBS de Oldenije in Leeuwarden wilde uitbreiden. Om dit te realiseren moest een gedeelte van de aanbouw van de Westerkerk gesloopt en opnieuw – in compactere vorm – aangebouwd. Bij de realisatie van deze complexe aanbouw werden nagenoeg alle disciplines van ons bouwkundig adviesbureau ingezet….

Samenwerken?

Mogen we jouw bouwproject binnenkort aan deze pagina toevoegen? We gaan graag voor je aan de slag op het gebied van kostenberekeningen, (BIM)modellering en bouwmanagement. Neem nu contact met ons op.