jubileum-kbs

MJOP

Een MJOP van KBS+BTS

voorkom financiële verrassingen

Het onderhoud van een gebouw vraagt om een toekomstbestendig plan: een MJOP. Bij KBS+BTS zijn wij gespecialiseerd in het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Je krijgt helder zicht op de onderhoudskosten van je pand. Wij weten als geen ander dat goed onderhoud cruciaal is voor de levensduur van het gebouw.

Jetze Spijksma eigenaar en opsteller MJOP

Met een MJOP krijg je een helder beeld van de kosten voor het onderhoud. Voor nu en in de toekomst. Op basis van het plan kun je budget reserveren voor de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan en wordt het onderhoud tijdig uitgevoerd.

Een MJOP voor nu en de toekomst

Wil je inzicht in de staat van je gebouw en de toekomstige onderhouderhoudskosten? Wij stellen een MJOP op voor:

Zo stellen wij jouw MJOP op

Wat is de staat van het onderhoud aan het gebouw? Dit is de eerste vraag die wij beantwoorden in ons MJOP. Tijdens een bouwkundige inspectie doen wij een 0-meting van het gebouw. Hiermee kunnen we vaststellen welk onderhoud er eventueel direct uitgevoerd moet worden en welke onderhoudswerkzaamheden in de komende jaren.

Voor het MJOP hebben we een schema ontwikkeld voor het planmatig onderhouden van je gebouw. Hiermee krijg je inzichtelijk welk onderhoud er uitgevoerd moet worden, wanneer deze werkzaamheden moeten plaatsen vinden en welke kosten dit met zich meebrengt.

Bij het opstellen van het MJOP denken we met je mee en geven je onderhoudsadvies. Zo maken we een MJOP waarmee jouw gebouw toekomstbestendig is.

"Onderhoud aan je pand? Een mooi moment om ook over verduurzaming na te denken."

Jetze Spijksma | Projectleider KBS+BTS

Bij het opstellen van het MJOP denken we mee en geven onderhoudsadvies

Het MJOP dat wij opstellen bestaat uit
vijf belangrijke onderdelen:

Een MJOP is een dynamisch plan. De bouwkosten veranderen met de jaren. Ook kan er tijdens een latere inspectie worden ontdek dat onderhoudswerkzaamheden gerust een jaar uitgesteld kunnen worden. Het is daarom aan te raden om het MJOP periodiek te herzien.

NEN 2767:
de meting voor de conditie van je gebouw

nen2767Het MJOP dat wij ontwikkelen voldoet aan de criteria van NEN 2767. Dé standaard voor de conditiemeting van je gebouw.

Door het hanteren van de norm NEN 2767 kunnen we de conditie van je gebouw objectief en eenduidig vaststellen. Alle bouw- en installatiedelen worden geïnspecteerd. Aan de hand van een overzichtelijk scoremodel (1 t/m 6) heb je direct inzicht en kun je het onderhoud doelgericht sturen op basis van de conditie van je gebouw.

De voordelen van een MJOP van KBS+BTS

Wij helpen je bij de uitvoering van het MJOP

Onze dienstverlening stop niet bij het opstellen van het MJOP. We nemen je graag de zorg van het onderhoud uit handen. Dit doen we door middel van een jaarlijkse inspectie en overleg. Hierbij kijken we welke werkzaamheden er op de planning staan en welke ook daadwerkelijk uitgevoerd moeten worden.

De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden brengen we voor je in opdracht. Zo heb jij geen omkijken naar het onderhoud van het gebouw!

samenwerken?

Wil je een MJOP voor jouw gebouw? Schakel een van onze bouwkundigen in. Zij stellen een helder en deskundig plan op.

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking. We gaan graag voor je aan de slag!