jubileum-kbs

Bouwkundig tekenwerk

Tekenwerk voor je (ver)bouwproject

Laat het bouwkundig tekenwerk maar aan de bouwkundigen van KBS+BTS over. Wij verzorgen de bouwkundige uitwerking van al jouw ontwerpen: van een kleinschalig aanbouw tot complexe woontorens.

bouwkundig tekenaar Rene Bult

Wij denken met je mee in doelgerichte oplossingen. Ieder bouwdeel en materiaal wordt in het bouwkundig tekenwerk vastgelegd.

Je kunt erop rekenen dat elke specifieke eigenschap, verwerkingswijze, wens en eis tot in de detail wordt verwerkt.

Aan de slag met jouw bouwkundig tekenwerk

Onze bouwkundig tekenaars realiseren bouwkundige tekenwerken waarbij elk detail klopt. Dit doen zij voor:

Eén aanspreekpunt voor al je bouwkundig tekenwerk

We houden van snel schakelen! Daarom heb je bij KBS+BTS één aanspreekpunt voor al je bouwkundig tekenwerk. Geen moeilijk gedoe met projectmanagers. Gewoon één op één om de tafel met een bouwkundige die écht verstand van bouwen en de huidige wet & regelgeving heeft.

We denken mee in mogelijkheden waar anderen het project al als ‘onmogelijk’ hebben bestempeld. Daar zit de kracht van ons bouwkundig tekenwerk!

Ook het inmeten van een bestaande locatie, het aanvragen van een omgevingsvergunning en het opstellen van het bestek kun je aan onze bouwkundigen overlaten.

Bouwkundig tekenwerk dat werkt

Dit waarderen onze klanten:

“In bepaalde beroepsgroepen zitten bepaalde kwaliteiten. De kwaliteit van bouwkundig tekenwerk zit zonder twijfel bij KBS+BTS.”

Bart Krikke | Krikke Realisatie

BIM: meer dan een bouwtekening

BIM vormt de basis van ons bouwkundig tekenwerk. Met deze methode ontwikkelen wij het gebouw driedimensionaal. Alle gebouwelementen en unieke kenmerken verwerken wij in het model met als resultaat: een efficiënt ontwerp en lagere bouwkosten.

Je kunt bouwen op onze 35 jaar ervaring in bouwkundig tekenwerk

Wij verzorgen al je
bouwkundig tekenwerk

Schakel ons in voor:

Wil je bouwtekeningen geprint ontvangen? We printen ze voor je uit en sturen ze – indien gewenst – direct naar je (onder)aannemers.

Maak kennis met onze bouwkundig tekenaars

Wil je jouw ontwerp technisch uitgewerkt hebben in bouwkundig tekenwerk? Onze bouwkundigen zitten voor je klaar:

Bim modelleur Rene Bult

Rene Bult

BIM Modelleur

Hilbrand Hobma​

BIM Modelleur

Peter de Ruiter

BIM Modelleur

samenwerken?

Onze bouwkundig tekenaars gaan graag voor je aan de slag! Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking en we vertellen je alles over ons bouwkundig tekenwerk. Neem nu contact met ons op.