Bouwtoezicht

Ons bouwtoezicht

jouw ogen en oren op de bouw

Met bouwtoezicht van KBS+BTS heb je een opzichter die jou vertegenwoordigd op de bouwplaats. Een (complex) bouwproject verloopt soepel dankzij zijn inspanningen. Op de bouwplaats zorgt hij ervoor dat het eerder opgestelde bestek, de begroting, tekeningen en planning worden uitgevoerd. Door overleg met (onder)aannemer, architect, gemeente en bouwmanager zorgt hij voor vakkundig bouwtoezicht.

bouwtoezicht tijdens start bouw

Onze toezichthouder zorgt ervoor dat de kwaliteit van het bouwwerk naar een hoger niveau wordt getild.

Bouwtoezicht bij utiliteitsbouw,
woningbouw en verbouw

Onze toezichthouder gaat graag voor je aan de slag! Wij verzorgen bouwtoezicht voor o.a.:

Bouwtoezicht, al voordat de bouw start

Onze opzichter is vanaf het begin bij jouw bouwproject betrokken. Hij denkt met jou en de uitvoerende partijen mee. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar de sparingen komen en de exacte plaats van de wandcontactdozen. Of de verdeling van de wand- en vloertegels en de installatietechniek die boven het plafond komt. Bouwtoezicht van KBS+BTS omvat het allemaal.

In een vroeg stadium moeten er veel keuzes worden gemaakt. Dan is het handig dat onze bouwopzichter al met je meedenkt!

Bouwtoezicht uitbesteden?

Deze werkzaamheden kun je van onze opzichter verwachten:

Elk bouwproject vraagt om een andere aanpak van de toezichthouder. Schakel onze opzichter in bij een renovatie of nieuwbouw project. Hij ziet toe op de kwaliteit van de uit te voeren en uitgevoerde bouwwerkzaamheden.

Als je gebruikt maakt van ons bouwtoezicht is één aspect zeker: onze toezichthouder gaat deskundig en efficiënt voor je aan de slag om jouw bouwproject soepel te laten verlopen.

“Als het gebouw naar de wensen van de opdrachtgever is gebouwd, dan is onze taak als toezichthouder geslaagd!”

Jetze Spijksma | Projectleider

Bouwtoezicht op de bouwplaats

Bij verbouw, renovatie en nieuwbouw is onze toezichthouder een belangrijke schakel om de kwaliteit te waarborgen. Hij controleert de materialen, certificaten, tekeningen en de uitgevoerde werkzaamheden. Met ons bouwtoezicht zetten we alles in het werk om jouw bouwproject – binnen de gestelde wensen en eisen – af te ronden.

samenwerken?

Mogen we bouwtoezicht binnenkort voor jou bouwproject inzetten? Schakel onze toezichthouder in. Hij is je ogen en oren op de bouw. 

Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.