Bouwkundig bestek

Een Bouwkundig bestek

de basis voor heldere communicatie tijdens de bouw

Met een bouwkundig bestek van KBS+BTS zet je de bouw op scherp. Met een bestek weet je als opdrachtgever precies wat je van de aannemer mag verwachten. En de aannemer weet exact wat hij moet realiseren. Niet voor niets is een bestek een onmisbaar document bij de aanbesteding van een bouwproject.

bouwkundig bestek wordt ondertekend

Met een bouwkundig bestek voorkom je discussie tijdens de bouw en na het bouwproces. Dit scheelt tijd en geld!

Bouwkundig bestek schrijven

Duidelijke communicatie voor-, tijdens en na het bouwproces. Wil jij dit ook? Wij realiseren bouwkundige bestekken voor:

Een bouwkundig bestek op basis van jouw wensen

Een heldere communicatie tussen de opdrachtgever en de opdrachtnemer. Hiervoor zorgen onze bouwkundig bestekken. Het bouwbedrijf weet aan de hand van het bestek precies weten wat er gebouwd moet worden en hoe hij dit moet uitvoeren.

Bouwkundige bestekken van KBS+BTS

Dit bieden we jou:

Toepassing van een bouwkundig bestek

Een bouwkundig bestek is niet alleen belangrijk voor de communicatie tijdens de bouw. Ook voorafgaand is een bestek handig document voor het opstellen van een bouwkosten calculatie en het vergelijken van offertes van aannemers.

STABU-bestekken:
de standaard in de bouw

Wij schrijven onze bouwkundige bestekken volgens de STABU-bestekssystematiek. Dit is dé standaard binnen de woning- en utiliteitsbouw.

Onze STABU-bestekken hebben een duidelijke ordening. Dit biedt overzicht voor jou als opdrachtgever en voor de aannemer.

Het bestek dat wij realiseren bevat o.a.:
+ de algemene voorwaarden
+ administratieve en juridische bepalingen
+ de toe te passen materialen

Meer dan een
standaard bouwkundig bestek

Naast de standaard inhoud van het bouwkundig bestek verzorgen wij ook de aanvraag van vergunningen. Zoals een bouwvergunning, sloopvergunning, monumentenvergunning en/of een kapvergunning.

Zo maken we jouw aanvraag compleet inclusief de aanvullende stukken zoals asbestinventarisatie, rapportage flora en faunawetgeving en bouwbesluit gegevens.

samenwerken?

Mogen onze bouwkundig bestekschrijvers binnenkort voor jou aan de slag? Het schrijven van een bouwkundig bestek is specialistisch werk. Laat dit maar aan onze bestekschrijvers over.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.