jubileum-kbs

Bouwmanagement

Ons bouwmanagement

voor de succesvolle organisatie van jouw bouwproject

Een bouwproces is complex en zit vol risico’s. Goed bouwmanagement laat je daarom het liefst over aan een expert. Bij KBS+BTS weten we het bouwproces succesvol te organiseren. Hierbij houden we de bouwprocessen en risico’s continu in de gaten. Wij behartigen jouw belangen op het gebied van budget, planning en kwaliteit.

bouwmanagement Jetze op project

Onze bouwmanagers leiden bouwproces naar een succesvolle oplevering. Schakel bouwmanagement in voor projecten in de utiliteitsbouw, woningbouw en verbouw.

Start je binnenkort een (ver)bouwproject?

Wij verzorgen het bouwmanagement voor:

Bouwmanagement: begeleiding van het volledige (ver)bouwproces

Je wilt nieuwbouwen, een bestaand gebouw uitbreiden of herontwikkelen. Dit is een complex proces waarbij veel partijen zijn betrokken. Bouwmanagement biedt uitkomst!

De architect, constructeur, installatie- en bouwfysisch adviseur, kostendeskundige en diverse (onder)aannemers moeten samenwerken om jouw bouwwensen te verwezenlijken. Wij zorgen voor een gestroomlijnde samenwerking. Onze bouwmanager zorgt ervoor dat alle partijen bij het bouwproces worden betrokken, gecontracteerd en gecontroleerd.

Met tijd, aandacht en inzicht weten wij het hele bouwproces succesvol te organiseren.

Van ontwerp tot oplevering zijn wij de bouwmanager die zorgt dat de juiste partij op het juiste moment zijn werkzaamheden uitvoert.

Jouw wensen en eisen staan altijd centraal. Binnen de gestelde kaders van het budget, de planning en de kwaliteit gaan we aan de slag met het bouwmanagement.

Ook na de oplevering kunnen we je ondersteunen door het opstellen en laten uitvoeren van een meerjaren onderhoudsplan.

Met bouwmanagement van KBS+BTS ben je verzekerd van:

Wij behartigen jouw belangen op het gebied van budget, planning en kwaliteit.

Jetze Spijksma | Projectleider

De opzichter:
jouw ogen en oren op de bouw

Onze bouwmanager is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van jouw bouwproject. Hierbij kan hij ondersteund worden door een van onze opzichter.

De opzichter controleert de bouwmaterialen, bouwmethodieken en regelgeving. Dit doet hij op de bouw en bij de leveranciers. De opzichter houdt scherp in de gaten dat de gecontracteerde kwaliteit volledig wordt uitgevoerd.

Realiseer de (ver)bouw
samen met bouwmanagement

Wij helpen jou met de realisatie van je bouwwensen. Tijdens het bouwmanagement denken we met je mee en begeleiden het bouwproces tot de oplevering. Je hebt slechts één aanspreekpunt richting alle betrokken partijen.

Onze bouwmanager gaat graag voor je aan de slag als je een nieuw gebouw wilt ontwikkelen en realiseren. Ook als je een bestaand gebouw wilt uitbreiden of herontwikkelen kan bouwmanagement je bouwproject stroomlijnen.

Bouwmanagement voor jouw bouwplannen?
Maak kennis met onze bouwmanagers

Wil je iemand aanstellen die voor jouw de bouw volledig onder controle heeft? Wij zorgen voor het bouwmanagement! Onze bouwmanagers weten het bouwproces probleemloos te begeleiden:

KBS BTS

Leonard Roelofsen

Bouwmanager

Eigenaar projectleider Jetze Spijksma

Jetze Spijksma

Eigenaar + projectleider

samenwerken?

Mogen we bouwmanagement binnenkort voor jou inzetten? Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking. Neem contact met ons op.