Werken bij

Kom werken bij kbs+bts

Het allround bouwadviesbureau

Kun jij geen genoeg krijgen van cijfers? Of zet jij liever je tanden in een bouwkundige kwestie? Welke uitdaging je binnen ons bedrijf ook aan gaat: werken bij KBS+BTS staat gelijk aan een baan vol afwisseling en vrijheid.

Samen zetten wij onze schouders onder uiteenlopende bouwprojecten in heel Nederland. Dit kan een appartementencomplex zijn of een groot utiliteitsgebouw. Samen zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgever een bouwwerk kan realiseren met een gedegen (gewenste) kwaliteit.

Een team van bouwprofessionals

Ons team bestaat uit een hechte groep professionals op het gebied van bouwkosten calculaties en BIM. Daarnaast werken er bij ons specialisten op het gebied van bouwmanagement en bouwtoezicht.

Deze functies vind je binnen onze organisatie:

Een baan voor de toekomst

De mensen die bij ons bedrijf werken blijven vaak voor vele jaren aan ons bedrijf verbonden. Waarom ze het hier zo naar hun zin hebben? We hebben het gevraagd en krijgen vaak hetzelfde antwoord: ‘we krijgen hier veel vrijheid.’ Onze collega’s zien deze vrijheid in de indeling van hun werkzaamheden, de verantwoordelijkheden die ze krijgen en de afwisseling in werken.

Kom ons team versterken

Lijkt het je interessant om ons team te komen versterken? Wij zijn doorlopend op zoek naar specialisten op het gebied van bouwkosten calculaties en bouwkunde.

Wij solliciteren graag bij jou!

Ja, je leest het goed: op basis van jouw cv kijken we hoe jij binnen onze organisatie past. Want we zijn altijd op zoek naar bouwkundige toppers!

Stuur je cv naar Abe Schuurmans en Jetze Spijksma via kbs@kbssneek.nl en we nemen contact met je op.