jubileum-kbs

Nieuwbouw appartementen Sminiabosk

Calculatie voor 18 nieuwbouw appartementen

Duurzaam gebouw in een natuurlijke omgeving

Er komen 18 nieuwbouw appartementen aan de Tramweg in Burgum. In opdracht van bouwbedrijf Swart (Eastermar) hebben we kostenramingen verzorgt tijdens het voorlopige ontwerp en definitieve ontwerp.

Voor dit project gingen wij aan de slag met:

Opdrachtgever

Bouwbedrijf Swart

Bouwpartners

Bouwbedrijf Swart

Partner
Ontwikkelaars

Uitvoering

Bouwbedrijf Swart

Ramingen in verschillende fases van het ontwerpproces

Het appartementencomplex wordt in een natuurlijke omgeving gebouwd. Niet voor niks wordt dit een duurzaam complex. De appartementen worden gasloos gebouwd en via de zonnepanelen op het dak wordt er groene energie opgewekt.

Voor Bouwbedrijf Swart te Eastermar hebben we in verschillende fases van het ontwerpproces ramingen gemaakt voor appartementencomplex Sminiabosk Trambaan te Burgum.

In eerste instantie betrof dit een raming o.b.v. het voorlopig ontwerp van Bètha Architecten te Burgum. De VO-raming is door Swart getoetst aan het het budget, en de volgende ontwerpfase aangevangen.

In de DO-fase hebben we opnieuw een raming gemaakt o.b.v. de verder uitgewerkte en aangevulde kleur-, materiaal- en constructiedocumenten. Deze raming is opnieuw getoetst aan het budget. Op basis van deze gegevens heeft Swart besloten het project tot uitvoering te brengen.

Er is meer

Bekijk ook deze projecten:

Nieuwbouw kantoor DUO

John Laing Social Infrastructure

Er komen projecten voorbij waar je het jaren later nog over hebt. Een van die projecten is de nieuwbouw van het kantoor van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst. Een organisch kantorencomplex dat de skyline van Groningen markeert….
Vorige
Volgende

Samenwerken?

Mogen we jouw project binnenkort aan deze pagina toevoegen? We gaan graag voor je aan de slag op het gebied van kostenberekeningen, (BIM)modellering en bouwmanagement. Neem nu contact met ons op.