jubileum-kbs

Verbouw Kurhaus Scheveningen

Verbouw Kurhaus Scheveningen

een verbouwing van 8 jaar

Onder toeziend oog van onze bouwmanager wordt al ruim 8 jaar gewerkt aan de upgrade van het Kurhaus in Scheveningen. Sinds 2014 behoort het Hotel tot de Amrâth Hotel Group en wordt het volledig gemoderniseerd.

Voor dit project gingen wij aan de slag met:

Opdrachtgever

Amrâth Hotel Group

Bouwpartners

Diverse uitvoerende partijen

Partner
Bedrijven

Uitvoering

Diverse uitvoerende partijen

Upgrade van iconisch Kurhaus

Het Kurhaus is een iconisch pand aan de boulevard. Vele internationale beroemdheden zijn te gast geweest in dit toonaangevende hotel.

Sinds 2014 behoort het Hotel tot de Amrâth Hotel Group en is het volledig gemoderniseerd. Acht jaar lang zijn er grootschalige verbouwingen en installatietechnische aanpassingen uitgevoerd onder leiding van onze bouwmanager Leonard Roelofsen.

Bij de start is een 10 jaren investeringsplan opgesteld voor zowel de binnen- als buitenkant. Hiervan is tot heden 70% van gerealiseerd met als doel het Grand Hotel Amrâth Kurhaus weer toekomstbestendig te maken.

Er is meer

Bekijk ook deze projecten:

Nieuwbouw kantoor DUO

John Laing Social Infrastructure

Er komen projecten voorbij waar je het jaren later nog over hebt. Een van die projecten is de nieuwbouw van het kantoor van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst. Een organisch kantorencomplex dat de skyline van Groningen markeert….
Vorige
Volgende

Samenwerken?

Mogen we jouw project binnenkort aan deze pagina toevoegen? We gaan graag voor je aan de slag op het gebied van kostenberekeningen, (BIM)modellering en bouwmanagement. Neem nu contact met ons op.