jubileum-kbs

Nieuwbouw woningen De Woldberg

Nieuwbouw op uitgestrekt landgoed

bouwkundige begroting op basis van eigen bouwsysteem

De Woldberg in Steenwijk is een uitgestrekt landgoed waar bouwbedrijf Notebomer nieuwbouw gaat realiseren. Er komen roylae kavels met luxe woningtypes die naar wens in te delen zijn. Bouwbedrijf Notebomer hanteert een eigen bouwsysteem.

Voor dit project gingen wij aan de slag met:

Opdrachtgever

Notebomer

Bouwpartners

Bouwbedrijf: Notebomer

Partner
Aannemers

Uitvoering

Bouwbedrijf: Notebomer

Inzicht in kosten en risico’s

Bouwbedrijf Notebomer hanteert een eigen bouwsysteem. Wij kregen de uitdaging om dit systeem om te zetten in de bouwkundige begroting. Voor een compleet beeld van de bouwkosten voegden we de offertes van de co-makers toe. Dankzij onze bouwkosten calculaties heeft Notebomer een duidelijk beeld van de kosten en risico’s.

Er is meer

Bekijk ook deze projecten:

Nieuwbouw kantoor DUO

John Laing Social Infrastructure

Er komen projecten voorbij waar je het jaren later nog over hebt. Een van die projecten is de nieuwbouw van het kantoor van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst. Een organisch kantorencomplex dat de skyline van Groningen markeert….
Vorige
Volgende

Samenwerken?

Mogen we jouw project binnenkort aan deze pagina toevoegen? We gaan graag voor je aan de slag op het gebied van kostenberekeningen, (BIM)modellering en bouwmanagement. Neem nu contact met ons op.