Onderhouden + verduurzamen Davidstraat

Begroting voor ondershoud en verduurzaming 166 woningen

Woningbouwcorporatie gunt opdracht aan onderhoudsbedrijf

Wits Noord bv is door woningbouwcorporatie Patrimonium te Groningen uitgenodigd deel te nemen aan de aanbesteding voor het onderhoud en verduurzamen van een complex van 166 woningen aan en rondom de Davidstraat te Groningen. Wij mochten aan de slag met de begroting.

Voor dit project gingen wij aan de slag met:

Opdrachtgever

Vastgoedonderhoud Wits Noord bv

Bouwpartners

Woningcorporatie: Patrimonium

Uitvoering: Wits Noord

Partner
Woningbouw

Uitvoering

Woningcorporatie: Patrimonium

Uitvoering: Wits Noord

Opstellen begroting

Door de woningcorporatie is een programma van eisen en onderhoudsinspectie-documenten van o.a. metselwerk, betonconstructies, schilderwerk en installatie onderdelen aangeleverd.

Op basis van deze gegeven hebben wij samen met co-makers van Wits Noord een begroting opgesteld. Deze is door Wits Noord, in combinatie met een plan van aanpak, bij Patrimonium aangeboden. De woningbouwvereniging heeft op basis van deze stukken ervoor gekozen om de uitvoering van de werkzaamheden aan Wits Noord te gunnen.

Er is meer

Bekijk ook deze projecten:

Nieuwbouw kantoor DUO

John Laing Social Infrastructure

Er komen projecten voorbij waar je het jaren later nog over hebt. Een van die projecten is de nieuwbouw van het kantoor van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst. Een organisch kantorencomplex dat de skyline van Groningen markeert….
Vorige
Volgende

Samenwerken?

Mogen we jouw project binnenkort aan deze pagina toevoegen? We gaan graag voor je aan de slag op het gebied van kostenberekeningen, (BIM)modellering en bouwmanagement. Neem nu contact met ons op.