KBS+BTS

KBS+BTS is een bouwadviesburo, gespecialiseerd in bouwkundig teken- en rekenwerk. KBS is een bouwkostenadvies- en calculatieburo. BTS verzorgt bouwkundig tekenwerk en bouwtoezicht. Binnen het bureau worden tevens bestekken geschreven en wordt bouwmanagement en directievoering namens (bouw)opdrachtgevers verzorgd. Bij KBS+BTS zijn ca. 20 bouwkundig specialisten werkzaam.

KBS

KBS, opgericht in 1988, is uitgegroeid tot een middelgroot bureau dat werkt aan een gevarieerde opdrachtenportefeuille. Vele honderden projecten op het gebied van kosten- en bouwadvies zijn in de afgelopen jaren door ons uitgevoerd.
In opdracht van aannemers, overheden, projectontwikkelaars, architecten en woningbouwcorporaties werken wij aan grote, middelgrote en kleine projecten van de ontwikkeling tot en met de uitvoering.

KBS is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (www.nvbk.nl). Door inschakeling van beëdigde bouwkostendeskundigen is de opdrachtgever verzekerd van objectieve, onafhankelijke en per project exclusieve advisering.

BTS

BTS is een facilitair tekenburo dat werkt in opdracht van aannemers, ontwerpers, architecten, particuliere en professionele opdrachtgevers. BTS is opgericht in 1995 en heeft een grote verscheidenheid aan projecten uitgewerkt.
Onze werkzaamheden worden in nauw overleg met, en afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers uitgevoerd. Onze bestanden zijn digitaal uitwisselbaar met andere partijen zoals aannemers, constructie- en installatiebureaus.    SluitenBekijk hier onze projecten per onderwerp.