On-Stage voor VMBO leerlingen

zicht op kosten en risico's

De onafhankelijke bouwkosten calculaties van KBS+BTS geven je inzicht in de kosten en risico’s van jouw bouwplannen. Hoe eerder de kosten van het bouwproject inzichtelijk zijn, hoe beter er op gestuurd kan worden.

On-Stage voor VMBO leerlingen

De jeugd heeft de toekomst!

Wij vinden het belangrijk om jongeren enthousiast te maken voor een baan in de bouw. Daarom waren wij ‘On Stage’ tijdens het beroepenfeest voor VMBO leerlingen uit Zuidwest Friesland. We lieten de leerlingen ontdekken wat het werk als bouwkundig tekenaar inhoudt.

De leerlingen mochten zelf een plattegrond voor een woning maken. Best een uitdaging om dit voor het eerst te doen!

Waar plaats je de vertrekken? Waar komt de entree? En als je de trap een plek hebt gegeven… wat betekent dit voor de indeling van de verdieping?

Leuke uitdagingen waar we samen met de leerlingen op 24 november een vervolg aan geven. Dan komen ze bij ons langs tijdens de Doe Dag. Ze mogen meelopen, meekijken en vooral ook meedoen!

De leerlingen krijgen een eigen werkplek en gaan de plattegronden uittekenen. Hoe komt de gevel van de woning eruit te zien? In 3D komt hun ontwerp tot leven.

We kijken uit naar dit vervolg!

On-Stage voor VMBO leerlingen

De jeugd heeft de toekomst!

We kijken uit naar dit vervolg!

Lees ook

Er is meer

Bekijk meer actualiteiten

“Bewegelijke projecten” in aardbevingsgebied